2 d’oct. 2011

HOMENATGE A LES VÍCTIMES DEL FRANQUISME AL FOSSAR DE LA PEDRERA

Us convidem a l’homenatge que tradicionalment venim celebrant cada any a la memòria dels 1717 homes i dones, que se’ls arrabassà la vida per defensar la legalitat constitucional de la República, que foren condemnats a la pena de mort per ordre d’uns tribunals militars il·legals i afusellats en el Camp de la Bota, sense el dret universal a poder-se defensar dels fets pels que foren jutjats, i que després de més de trenta – cinc anys de la mort del dictador i criminal de guerra el general Franco, autor de tots aquells crims contra la humanitat, amb la col·laboració directa i venjativa de l’Església catòlica; la actual democràcia els hi continua negant la rehabilitació jurídica amb l’aprovació de la covarda Llei de la Memòria Històrica de l’any 2007, per les Corts Generals espanyoles a proposta del Govern espanyol.

Sentim INDIGNACIÓ per la manifesta manca de coratge polític i de voluntat en no voler tancar unes ferides que encara estan obertes, malgrat tenir una suposada democràcia, i que cada dia que passa són més profundes.

Se celebrarà el proper diumenge dia 16 d’octubre de 2011 a les 12 hores del matí, en el FOSSAR DE LA PEDRERA del Cementiri de Montjuïc de Barcelona.
                                                                        
Comptem amb la vostra presència i agrairem porteu moltes flors, per demostrar als governants estatals que no estem conformes amb la seva indignant conducta, envers els nostres familiars i amics que estan enterrats anònimament en diferents fossars de la geografia de tot l’Estat espanyol i català.

Doneu a conèixer aquesta convocatòria entre les vostres amistats.


La Junta directiva de l' associació pro-memòria als immolats per la llibertat de Catalunya.

5 comentaris:

 1. Lamentablemente no podré estar pero mi solidaridad con las víctimas es absoluta. No hay que cejar en el empeño de que la dignidad y la justica acaben por triunfar.

  saludos

  ResponElimina
 2. Voldria posar l'enllaç al facebook, però d'una associació, no d'un particular. Me'l podries passar?

  ResponElimina
 3. I tant, l'associació que l' organitza és http://www.associacio-immolats.cat/

  ResponElimina
 4. De totes maneres no sé si trobaràs a la web l' escrit d' aquest blog, ja que es tracta d' una carta de convocatòria que em va enviar el Sr. Pere Fortuny a través de correu electrònic.
  Una abraçada

  ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari, salut i república!